Gigush - A menőmanóknak
info@gigush.hu
1161, Budapest, Hunyadi u. 4/3
Tel: +36 20 216 4057

Rólunk

A menő manóknak

Adott egy háromgyerekes – kicsit Next mániás – anyuka, aki nagyon szeret a srácainak ruhát vásárolni itthonról vagy a neten keresztül külföldről is. Továbbá adott 3 gyerek, akik nőnek mint a gomba. 🙂 Mindezek eredményeképpen sok-sok minőségi, márkás babaruhát és gyerekruhát sikerült felhalmoznunk, melyek nagy része csak áll nálunk hegyekben kihasználatlanul. Van, ami címkés, van, ami alig használt, a legtöbbjük szuper állapotú. Túlnyomórészt Next-ek, de akad Gap, Zara, H&M és még sok-sok további márka.

Szerencsére az anyuka abban is örömét lelte, hogy a ruháknak új gazdát keressen, és miután a rokoni és baráti körökben híre ment, hogy milyen lelkesen és sikeresen értékesíti gyermekei kinőtt vagy nem használt ruháit, egyre többen keresték meg azzal a kéréssel, hogy nekik is segítsen megszabadulni a felesleges ruhácskáktól. A hab a tortán, hogy adott egy informatikus apuka, aki többek között weboldalakat, webáruházakat fejleszt, és szabadidejében megtervezte és létrehozta ezt a webshopot. Így jött létre a közös vállalkozásunk, a www.gigush.hu, ahol 74-es mérettől 152-es méretig majdnem minden ruha típus, majdnem minden méretben megtalálható, még csak sokat keresni sem kell 🙂 Ráadásul kínálatunk állandóan frissül. 

Fő profilunk a kisfiú ruhák továbbértékesítése, kisfiúk számára 74-152 méretben érhetők el ruhák. Kislány ruhák értékesítésével már nem foglalkozunk.

Fontos! Ezek nem új ruhák (kivéve ha mégis), tehát használtak, de mind szép állapotúak, olyan, amit mi is ráadnánk a gyerekeinkre. A hibákat külön jelezzük, de tévedhetetlenek persze mi sem vagyunk. Csak szeretnénk. 🙂

Vásároljatok bátran nálunk, és legyenek a Ti gyerkőceitek is trendi kispasik. Nem fogtok csalódni sem az árainkban, sem a minőségben!

Ráadásként 15.000 Ft-os rendelés felett ingyen kiszállítjuk neked a megrendelt termékeket! Rendeljetek, kérdés esetén keressetek bennünket az elérhetőségeinket!

Üdvözlettel: Kiss Ági

www.gigush.hu